Home » Nieuws » Schrijfweekend transdiagnostische ArVT methode

Schrijfweekend transdiagnostische ArVT methode

In januari is er contact geweest met het NJI over het indienen van het handboek Affectregulerende Vaktherapie. Het NJI staat positief tegenover een transdiagnostische en discipline overstijgende vaktherapeutische behandelmethode, maar wil deze zo concreet, en zo-dichtbij-de-zichtbare- praktijk-mogelijk, beschreven hebben.
Het lastige van expliciet maken wat er impliciet in vaktherapie gebeurt is dat slechts beschrijven wat er in de omgang met het vaktherapeutisch middel gebeurt de lading niet dekt. Dus de schrijfgroep, bestaande uit Leanne Nieuwenhuis, Corine Smelt en Sanne van der Vlugt, buigt zich wederom dus over deze uitdaging.

En met een steeds groter wordend vertrouwen! Er komt schot in de zaak, we houden jullie op de hoogte.