Home » Nieuws » Handboek Affectregulerende Vaktherapie aangemeld bij het NJI

Handboek Affectregulerende Vaktherapie aangemeld bij het NJI

Goed nieuws!! Het handboek Affectregulerende Vaktherapie is aangemeld bij het NJI op vrijdagavond 7 september 2018!!! 

Wat staat ons nu te wachten? Het NJI wil met ons verder of…. we worden afgewezen. Dat laatste hopen we toch alsjeblieft niet. Als de feedback positief is gaan we een traject in met het NJI wat opnieuw tijd gaat vragen voordat de methode geaccordeerd kan worden. Praktisch gezien maken we dan in samenwerking met het NJI een werkblad beschrijving van het Handboek wat op de site van het NJI komt op niveau 1 (goed beschreven). Daarna gaat het proces gewoon verder.

We houden jullie op de hoogte!

Leanne Nieuwenhuis, Corine Smelt en Sanne van der Vlugt