Home » Nieuws » Vacature Vaktherapeut Beeldend

Vacature Vaktherapeut Beeldend

Het Dushi Huis is een huis voor kinderen tussen de 4-18 jaar die uit huis zijn geplaatst en meerdere plaatsingen achter de rug hebben. Er zijn inmiddels 7 Dushi Huizen: Ellecom (2), Den Haag (2), Spankeren, Dordrecht en Doetinchem. Gemiddeld wonen er 8 kinderen in een huis.

Op korte termijn zoeken we voor de locaties Dordrecht en Den Haag een vaktherapeut beeldend voor ca. 8 uur per week. Je werkt de ene week  in  Den Haag en de andere week in Dordrecht. Een rijbewijs en auto is dan ook gewenst.

Binnen de organisatie wordt gewerkt volgens de Dushi Methodiek. In de huizen streven we naar een warm en huiselijk (Dushi)leefklimaat. Kinderen mogen er in principe tot hun 21e jaar blijven wonen. Er zijn dieren, moestuintjes en er wordt biologisch gegeten. Veel waarde wordt gehecht aan rituelen, samen dingen ondernemen en omgang met de biologische familie. Van de vaktherapeut wordt verwacht dat hij of zij werkt vanuit de ArVT methode. Ook kennis van ETC is een pré. Naast de invulling van individuele zorgtrajecten is het ook de bedoeling dat je creatieve workshops geeft aan groepjes kinderen.

Bij interesse of vragen bel of mail me dan gerust, Ghislaine Nieuwenhuizen, mobiel 06 29 12 08 15,  of mail naar: sollicitaties@dushihuis.nl

Meer informatie over de organisatie: www.dushihuis.nl