Home » Nieuws » Vaktherapeuten van de FPC van Mesdagkliniek doen de ArVT incompany training

Vaktherapeuten van de FPC van Mesdagkliniek doen de ArVT incompany training

Vaktherapeuten van de FPC van Mesdagkliniek en een aantal collega’s (van Trajectum Hoeve Boschoord en Lentis) volgen de ArVT training incompany. Met veel passie en plezier storten de deelnemers zich in de gefaseerde behandelmethode.

In de training leert de vaktherapeut de hulpvragen van cliënten/patiënten analyseren vanuit kennis over affectregulatie. Er is aandacht voor het onderliggende theoretische model en de verschillende interventietechnieken die gefaseerd worden ingezet tijdens affectregulerende vaktherapie.                         Er is veel herkenning en ook dankbaarheid voor de concrete werkwijze en ondersteunende taal.

14 februari is dag drie van de training: de transfer van de behandeling en het betrekken van de context.